onsdag 15 november 2017

Sena kvällar

En lugn dag idag, hunnit med att se ikapp lite serier. Sen var det dags att åka till F&S för ett IW pass, roligt är att så många kommer på IW soft passet som jag kör, det har ju varit lite dåligt med motionärer på mitt pass, men nu verkar de förstå att man själv bestämmer hur mycket motstånd och hur mycket man vill ta i , så kan det bli hur tufft som helst!
Köpte med mig sushi och begav mig till jobbet där min nattgrupp hade möte, och vi skulle få besök av de som håller i flytten till Nya KS, som blir om ett år, men de dök aldrig upp, så typiskt. Men vi hade endel att prata om i alla fall, och upprörda känslor blev det...
Kom hem sent ikväll, och i morgon är det dags för teamträning på jobbet igen.

4 kommentarer:

znogge sa...

Så irriterande att de inte dök upp men det var i alla fall bra att ni fick pratat och ventilerat era känslor.

God torsdagsmorgon!

Ditte sa...

Gillar verkligen att en på ditt IW pass kan jobba mer eller lite mindre. Bör då passa många. Och din entusiasm räcker långt öfr att få deltagarna att vilja ta i extra.

Trist när folk inte dyker upp. Nonchalant! Men jag kan tänka mig att ni hade samtalsämnen ändå...

Önskar dig en fin torsdag.
Kram!

BP sa...

Jätteskoj att ditt IW soft pass har blivit så poppis. Är säker på att du kan ta åt dig äran där. Om någon kan entusiasmera och pusha motionärer så är det du!
Osis att de som håller i flytten inte dök upp, sådant är respektlöst! Klart man blir upprörd!!! Du hade kunnat göra nå't betydligt roligare än att åka till KS... Grrrrrrrr!!!

Ama de casa sa...

Men fyyyy vad dåligt! Att inte dyka upp... Jag skulle ha gått i taket! Så dålig respekt för andra människors tid och engagemang...

Sushin ser vansinnigt god ut! Alltid en tröst :-)