tisdag 2 oktober 2012

From Sammy with Love

Vet inte om det är åldern,men jag började gråta så fort föreställningen började! Min man bara ruskade på huvudet :) Och när Rennie Mirro steppar med kropp och själ när han beskriver sin skilsmässa från sitt barn, ja då önskar jag att jag hade med mig något att torka tårarna med!  Vi satt längst fram och jag njöt,grät och skrattade i en och en halvtimme. Och jodå,min man blev nästan lika tagen som jag av föreställningen!
Såhär beskrivs pjäsen på Sthlms stadsteater :

Vem var Sammy Davis Jr? Folkkär entertainer, bästa kompis med Sinatra och gift med May Britt från Stockholm. Född in i rampljuset och hemma på scenen med de andra i The Rat Pack. Men ändå alltid utanför.
I en nyskriven pjäs av Jonna Nordenskiöld gestaltar Rennie Mirro och Karl Dyall utifrån sina egna erfarenheter historien om Sammy Davis Jr. En berättelse om framgång och utanförskap.

Killarna Rennie och Karl kan både agera,sjunga och inte minst dansa. En fantastisk pjäs som får 5 hjärtan av fem från mej. Här kan ni läsa fler recensioner : SvD  och Kulturbloggen .
Se den! ( Inte minst du Sus!)

6 kommentarer:

Sus sa...

Aj fan.. Hjärtat kommer att bli galen =D

Jag misstänkte att det skulle bli dyrt det här.

Sus sa...

Nämen..! Du fyller ju år idag! Grattis!

Malla sa...

fyller du år?? grattis :D

Anna sa...

Vilken bra föreställning ni fick!!

Grattis grattis på din stora dag!
Kram

Helga sa...

Åh, jag förstår precis - man lever sig in i föreställningen till fullo. Jag skulle också gärna se detta.

Eva sa...

Jag har tyvärr läst boken "långt ner i halsen" och tycker inte om Sammy Davis Jr - men om våra Rennie och Karl tycker jag mycket!!!

Kram