onsdag 2 februari 2011

En italiensk familj på gränsen till sammanbrott

Närmare midnatt igår så kom jag på att jag skulle se en film från Lovefilm,som legat hemma länge och väntat nu. Tänkte att jag kan se halva filmen nu och resten i morgon. Hade inga stora förväntningar alls på den,men tyckte titeln verkade kul. Filmen var underbar,jag skrattade högt flera gånger ,och inte kunde jag se bara halva filmen,nej jag var tvungen att se hela filmen. Ett drama och komedi,och så väldigt italiensk,och vackra bilder! Se den! SvD recension här. Filmen heter : En italiensk familj på gränsen till sammanbrott.

Idag har jag spenderat flera timmar på F&S. Först var jag med på lunchpasset,och när alla gått så gick jag igenom delar av mitt nya pass...jo det börjar likna något nu! Ska jag hinna färdigt till måndag?

Är ju väldigt upptagen i helgen....Luleå resan närmar sig! Tyvärr blev jag väldigt besviken när jag läste om att festivalyran uteblir i Luleå (inga pengar finns) läs här, jättetrist då vi som turister dyker upp...när man söker till melodifestivalen trodde jag att man också ville visa upp staden lite?! Hm-trist Luleå!
Vi får fixa festivalyran själva då!






4 kommentarer:

Maya sa...

Jag är ingen älskare av melodifestivalen ... men filmer däremot... den där får jag lägga i min lista på Lovefilm :)
Ha en fin fin kväll!
Och hoppas du kommer upp pigg och utvilad till ditt möte i morgon!
Kram

Kicki sa...

Se till och sätt Luleå på kartan ordentligt!
Den där filmen skulle jag vilja se, ska lägga på minnet! Kram

Anni sa...

Å, tack för tips - jag gillar italiensk film! Den ska jag också sätta upp på listan!

Kicki sa...

Ps Jag har en sak till dig hos mig!