tisdag 23 november 2010

Lanvin,kiropraktorbesök och ledig kväll!


Jo,denna vecka är hysterisk,och jag har ingen annan att skylla på än på mej. När ska jag lära mej? Bokar in saker där jag ser en lucka. Till och med yngsta sonen blir fascinerad:" -Mamma du är 50 bast,jag fattar inte att du orkar! Jag blir trött bara när du berättar om allt du ska göra!"

Hm,men allt är ju så kul! Natten på jobbet var okey. Sen var det ju så att jag lovat kompisen M att kl 08 i morse köpa skor åt henne,då Lanvins kollektion på H&M släpptes. Själv är hon på semester i Florida. Skorna inhandlades på online shopen ,hamnade i varukorgen,men sen gick det inte att komma till kassan och betala p.g.a överbelastning! Ringde kundtjänst som bekräftade eländet. Så det bidde inga skor,hm. Hade en inbokad tid hos kiropraktorn i dag-underbart för min arma rygg! Som nu faktiskt känns nästan helt bra. Min melodi nu är :stretching!!!!
Hittade Martina Haags blogg,hon som föreläste på Svettisdagarna. Hon tog ett foto med sin iphone,där vi vinkade,och visst,det fotot finns på hennes blogg nu. Där sitter jag på vä sida längst ut på andra rad i röd(+vit och svart) tröja och vinkar frenetiskt. Och jag tog från min plats ett foto på henne som finns här i min blogg. Hehe..vi bloggare gillar att dokumentera! Ska bli spännande att läsa hennes uppföljare till boken: Underbar och älskad av alla",som jag köpte och fick signerad,så klart! Uppföljaren heter: " I en annan del av Bromma".
Ikväll är enda kvällen på hela veckan som jag är hemma,och jag tänker ligga i soffan/sängen HELA kvällen och njuta av min "nya" uppmjukade rygg och bara vara!
I morgon dags för kryssning....




6 kommentarer:

Anna sa...

Va synd att du inte kunde köpa skorna, du får gå tillbaka en annan dag.
Martina Haag är bra :)
Ha en bra kväll! Kram Anna

Kicki sa...

Skönt att ryggen får lyxa till sig lite:) Kramkram

4U2 sa...

Säger som din son: att du bara orkar.

Anne-Lie sa...

Grabben pluggar till sjuksköterska;-)) Är nu ute på sin första praktik som han gör på ortopeden!

Synd att du inte kunde fixa skorna men det är en världslig sak eller hur! Ha så kul på kryssningen!

Eva sa...

Så skönt att ryggen känns bättre. Jag är snäll mot mig själv med mina mag- och ryggövningar på kvällarna. Stretching har jag också blivit rekommenderad...


Ha så kul på kryssningen!
Kram Eva

Anni sa...

Ibland undrar man ju lite när man ser hur almanackan ser ut, jag är också förskräckligt bokad... men bara på roligheter!

Hoppas att du inte blåser bort på kryss!