söndag 28 februari 2010

Söndagsprat



Sorgen ligger som en tung våt filt över vårt område. Livet går trots allt vidare.

Tänk att nätterna på jobbet kan vara så olika. Vi hade ju så mycket att göra i fredags natt,men i natt vet jag inte var alla blivande mammor var,hemma och tittade på Melodifestivalen förstås! :) Vi hjälpte istället de andra sjukhusen ,så vi fick lite att göra under natten. En kollega som älskar och baka såg till att vi fick frukost denna morgon,vad sägs om varma scones med ost och marmelad? Mums!

Bäst igår var ju Peter Jöback tycker jag,så jag blev så glad att han gick vidare. Skrällen stod Anna för,visst sjunger hon bra.

Pernillas schlager gick i alla fall vidare till Andra Chansen. Men visst är mycket ballader till finalen i år ? Hm...lite trist tycker jag.

Nu har jag jympat,och laddar om för ännu en natt på jobbet. Ha det!

5 kommentarer:

imse sa...

Vad mysigt att få nybakat till frukost.
Jag höll på Anna igår. Blev tagen av henne redan under Idol-tiden.

Kram

Artista sa...

Det ser ut som sconesbullar? Mmmm...

Jag höll faktiskt på Jöback så jag är nöjd.
:o)

Helga - precious sa...

Jag tycker Peter Jöback sjöng som en gud, men låten var sdär. Mina favoriter var Anna B och Together som sjöng en låt som lät som Irlänsk folkmusik.

Petra sa...

Hoppas att du hjälper fina barn till världen även denna dag. Kram

Vinterfin sa...

Jo men du vet att det andra är ju tio år!!Jag börjar få resfeber!!!Har längtat sedan förra året haha...Vi ses i veckan o har vi tur får vi kumpana igen ihop, det är ju så härligt...det liksom bara flyter**ler**