måndag 22 februari 2010

Avstämning på en måndag

Februari...vargavinter...kyla och mycket snö! Jämför fotona,vår lilla buske syns knappt längre.

Idag var jag åter igen tvungen att ta mej till Coop,efter att fått köra sonen till skolan,tåg är inställda förstås!

Jag gillar inte att handla (finns det någon som gör det?) Men tänkte att tja,det är lite smidigt med "shop and go" på Coop-trots att man fortfarande inte hittar så bra efter att de gjort om hela butiken. Mycket kallt ute,och svårt att köra kundvagnen i snön,så tänkte jag att de har säkert som förra veckan kundvagnar inomhus,som inte frysit fast! Men icke! Nähä,inte ville jag gå ut igen,utan beslutar mig för att bära varorna i mina papperskassar som jag tagit med mig. Sagt och gjort. Kassarna blir tyngre och tyngre...kattsand måste köpas (Maja vägrar gå ut i kylan och uträtta sina behov!) mjölk,juice..och så pang,en kasse går förstås sönder ,alla varor ut på golvet. Det var bara att gå till kassan och köpa en ny påse! Irriterat tänkte jag att det inte skulle förvåna mej om jag nu också får avstämning när det är dags att betala,och får igen packa upp alla varor på bandet för att sen packa ner dem igen. Ja,vad tror ni...SJÄLVKLART får jag avstämning! Jag lovar,jag kastade upp varorna på bandet,mycket irriterat. Men bet ihop inför den manliga kassören,det var ju ändå inte hans fel. Men hädanefter ska jag handla på Pris-x:a!

I natt ska jag jobba igen,men först ett jympapass,det var länge sedan nu,två förkylningar på raken har satt stopp för jympandet-få se vad jag orkar ikväll,och om jag kommer ihåg nya passet??? Måste nog lyssna igenom det igen. Apropå lyssna,men kan redan nu lyssna kort på de 8 bidragen som ska framföras på lördag på svt...efter att två bidrag redan lagts ut på nätet,så har svt beslutat att lägga ut alla bidrag redan nu. Nånting kul med den här dagen i alla fall....




1 kommentar:

Sandra på Ön sa...

Man kan bli så irriterad när det händer, men tänk vad bra att det inte var ute på parkeringen och alla matvaror utspridda. Då får man räkna till tio många gånger :)