söndag 22 november 2009

Svettisdag 2 och Konsert!

Jag är helt slut nu efter denna intensiva helg! Men roligt har det varit. Idag har det blivit massa jympa och en föreläsning om rösten och vad vi kan göra med den. Kvällen avslutades på Konserthuset med en väninna där vi lyssnade på en annan väninna och hennes många kompisar i kören "Sjung Nu" under ledning av Putte Nelson och Lasse Axelsson. Kvällens gästartister var inte mindre än Jessica Folcker,Tomas Ledin och Tommy Körberg. Ni som läser min blogg gissar nog för vem jag gick dit för! Haha,just det Herr Ledin! Och han var underbar,likaså Jessica Folcker sjunger fantastiskt bra! Men kvällens rysningar gick till denna stämma,ingen kan sjunga Anthem som Tommy Körberg. Lyssna och NJUT! (Den där inlägget med svenska hjälten som ljudet går igång på direkt,det går att stänga av ljudet direkt på själva reklamfilmen längst ner i rutan,så ni kan lyssna på Körberg istället!)

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Men vilken härlig helg du verkar ha haft! Ledin går inte av för hackor men håller med om att Körberg har en pipa som få - har hört att han behöver inte ens sjunga upp!

Ha nu det så bra!

Solen sa...

Visst var konserten härlig. Trodde faktiskt att du skulle lägga in Ledins "håll ut". Fasen va han e trevlig o jobba med. =) Körberg kan man inte nämna ordet trevlig i samma mening ens. Tur du får jobba lite igen så du får vila lite efter helgen(hihi)
Syns på Torsdag, Kram