onsdag 18 november 2009

Ryssen i stan



Igår kväll på väg till jobbet så var det avspärrat ut till E4:an,trodde först att det varit en olycka,så jag körde vidare till en annan avfart,men icke,där stod det också poliser! Stressad och sen som jag var gick jag ur bilen och frågade vad som stod på. Berättade att jag minsann hade bråttom till förlossningen (men någon kvinna i värkarbete var jag ju inte,kanske jag hade blivit framsläppt då,hihi,näe jag tror inte det) för att jobba! Och jag undrade förstås vad som stod på. Jodå,det var en kortege från Arlanda som gjorde att det var avspärrat. Tur att man har mobiltelefoner så man kan ringa! De stackars kvällsarbetande barnmorskorna och uskorna fick snällt jobba över igår. För vi var många som kom försent till jobbet. På jobbet fick jag också veta vem som var så speciell och skulle ha fri lejd in till Stockholm: Rysslands President Medvedev.

En i personalgruppen kom i tid igår på ett lite lustigt sätt, hennes sambo körde henne till jobbet,och de var en av de sista bilarna som släpptes på E4an. På en öde motorväg så körde de in mot stan,såg att det var något på gång,för vid varje på/avfart var det blåljus och avspärrat. När de närmade sig stan så kom en piketbuss full med poliser bakom dem och stoppade dem. En polis hoppade ur och sa till dem att köra av vid nästa avfart,och fort ska det gå! Sagt och gjort-sambon körde så fort han kunde med polispiketen i hälarna! Båda satt i bilen skrattande-det är ju inte var dag polisen säger åt en att köra FORT,och sen ligga bakom och se till att de verkligen gör det!

6 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Lite olustig upplevelse även om man kan skratta åt det efterpå! Tur att rysskräcken inte är lika stor längre;-))

imse sa...

Ojdå, en del får gräddfil!

Kram

Anni sa...

Ja han far visst runt idag också, ryssen, störde hela min logistik!

Helga - precious sa...

Detta fick vi information om tidigare i veckan på jobbet så att ingen skulle komma för sent till check-in.

Mia S sa...

Ja.. det mötet kunde väl varit där ute vid ro-eka-sjön (Harpsund heter det visst!)..fast fru Ryss kanske ville shoppa...men, ingen är så viktigt att hela Sthlm ska behöva stanna !
Kram♥kram

Godiva sa...

Ha ha! Gud så skönt att läsa, att det inte bara var jag som hade en trasslig dag i trafiken då : -)