tisdag 15 september 2009

Dygnsrytmsrubbning

Vaknade kl. 08 i morse,och var pigg som en mört! Solen sken och jag var ledig :)
Sonen fick övningsköra till skolan,och så tänkte jag passa på att storhandla på vägen hem. Sagt och gjort,åkte till Coop,och där slog den till,med kraft,alla nattjobbares skräck,den la sig som en våt filt över hela min kropp. Det började med ett illamående,sen kändes det som om någon hade satt mig i butiken handlandes mitt i natten,typ vid fyra tiden. Jag blev sååå trött! Orkade knappt ta mig hem med alla kassar,jag som hade vaknat så strålande pigg kl 08 !!!
Suck! Det var bara att inta ryggläge i soffan ( i solen i alla fall )och somnade som en stock i en timme!
Därefter kunde jag och maken åka till IKEA ,blev lite illamående igen på vägen dit,men en god lunch fick mina livsandar att vakna igen,så vi kunde ta oss runt butiken....och småshoppa lite. Några stora beslut kunde jag inte ta idag! Häpp!

5 kommentarer:

imse sa...

Oh ja, hemskt att bli sådär.

Kram

Storarvid sa...

Det där känner jag igen ganska väl. Konstigt det där. Man kan vara hur pigg som helst. Rätt som det är kommer en trötthet så man nästan får panik om man inte är i närheten av en säng och kan lägga sig, o jädrar vad man sover. Har hänt att jag blir sådan när jag jobbade ständig natt för några år sedan.

Mia S sa...

Ja usch för den känslan ! Obehaglig, i synnerhet när man inte får lägga sig, hur mycket man än vill..

Jag skulle också behöva glida in på Ikea en sväng ... nu när du nämnde det.
Kramen..

Mina ord - min vardag sa...

Det är kul att gå på Ikea. kram

Madlar sa...

Vakade i 10 år o fortfarande påminner döttrarna om hur jag kunde somna vid matbordet med huvudet vilande bredvid tallriken.