onsdag 18 februari 2009

Nattclubben Balzac

Skellefteåresan fortsättningen....
(Om ni orkar...) Fredagkvällen fortsätter....
Efter den goda middagen på "Johanna i Parken" (där bartendern kom fram med en drink och hälsade från killen i baren! Som på film liksom...hihi)
Så gick vi vidare i den mycket kalla natten till schlagertältet. Men där var det ingen dans, och vi fick tips om nattclubben Balzac,som just denna kväll hade "club Soda" kväll,vilket innebär åldersgräns på 35 år! Passade ju oss precis! Och där var det fart vill jag lova! Massor av roliga Skellefteåbor som tog hand om oss,helt fascinerade av att vi Stockholmare var i Skellefteå enbart för melodifestivalen! (Härlig dialekt de har där uppe!) Lite High Chaparall varning var det där...och folk var mer eller mindre berusade...hihi...men vi dansade hej vilt till schlagers så länge foten höll i mina Jimmy Choos,och det gick jättebra! Bla. annat svängde vi om till Lena Phs -Det Gör Ont






5 kommentarer:

imse sa...

Ser att du haft en riktigt svängig helg. Stilig whiskeysamling.
Fast herrarna på de senaste bilderna ser lite uttråkade ut.

Kram

Mia S sa...

Norrlänningar kan festa dom !
Och ni ser ut att haft en rolig helg..tack för en trevlig festivalkavalkad..

"Killen vid baren" drinkar hoppar jag nu mera... sist jag fick (15 år sen) en sån så försvann mitt minne från kl 22.30 till 03.30.. jag vred på huvudet och frågade varför man stänger rouletten så här tidigt och då var klockan närmare fyra än elva och jag vet inte ett skit vad som hänt där i mellan.. drogad.. men hade som tur var min tjejkompis med som tog hand om mig ... så nej tack säger jag... fast det var ju i Stockholm och inte trevliga Sellefteå !
Kram på dig !

Katinka sa...

Ojojoj! Vilken festprisse! Det var ju dig väl förunnat!

Tant Janet sa...

Vad kul att bli uppvaktad sådär i baren!

CharmKatti sa...

Alltid trevligt med lite uppvaktning!
Men du, han på "dansbilden", han verkar inte ha så kul?
Men det verkar ni ha haft, och det är ju det som räknas:-)