måndag 2 februari 2009

Längtan till F&S...


Idag var jag till mitt F&S,bara för att få känna atmosfären. Saknar jympan otroligt,längtar tillbaka jättemycket! Men så länge min fot gör ont ska jag inte träna,tyckte ortopeden. Så jag får snällt VÄNTA och längta. Fick med mig nya Friskispressen hem,(där även de lokala sidorna för Sollentuna finns med) . I detta nummer läser jag om att skriva träningskontrakt med oss själva, hur jag vill att mitt träningsår 2009 ska se ut,vad ska du träna,hur ofta,ditt mål och årets utmaning,och vad ska du unna dej efter några månaders träning?
Jag kan inte hjälpa det ,men jag blev lite mer deppad efter den läsningen....sitter ju här med en ond fot...och bara längtar till att få pröva mitt splitternya jympapass våren 2009 på jympagolvet!!!!! Men ,men, den som väntar på något gott....?
I alla fall....jag köpte träningskort till mina killar (snällt va?)..de ska nu börja på gymet på F&S. De brukar gå på simhallens gym,men efter renoveringen så har de höjt priset så pass mycket där,så då passar F&S gym mycket bättre, jättekul tycker jag. Själv får jag snällt vänta ett tag till med träning...

2 kommentarer:

CharmKatti sa...

Jag hoppas verkligen din fot blir bra snart. Har du fått nån tidsplan?
Förstår att du är sugen på att leda pass igen!
Ta hand om dig och foten, kanske den kan må bra av lite fotmassage från karln?

Mia S sa...

Hejsan svejsan... här finns jag nu !