fredag 30 januari 2009

Snälla doktorn



Jodå,KS kunde hjälpa mej. Lite förmån får man ju ha när man jobbar inom samma branch..akuten var full med folk igår,men sjyssta som de var så ringde de in till oss på förlossningen när det var min tur efter bara någon timme. En ortoped började prata om ny röntgen,operation och gips! Jag blev alldeles iskall. Men när han sen förstod att skadan hade hänt för ett bra tag sen..hrm...och att foten faktiskt sakta blir bättre,då tyckte han inte att jag behövde gipsas. -Puss på dej sa jag och "sprang" tillbaka in till förlossningen,yr av lycka! Men lugnt måste jag ju ta det....och så länge jag inte behöver springa runt på jobbet,så kan jag ju jobba.

Trist nog måste jag lämna återbud till en kul tjejresa till Åland i morgonkväll med Birka Princess ( 1081 kr,bye bye) funderade länge på om jag inte skulle åka ändå,men nej, "man ska vara rädd om fötter"....

Är nu helt slut efter för lite sömn och alla sjukhus besök,full fart på jobbet (jaja jag satt mest i telefon,men mycket kvinnor ville in och föda,och alla fick inte plats...puh,som vanligt)

Är överlycklig att det är ledig fredag kväll,ja flera nätter är jag ledig nu! Ikväll blir det lugnt, hembakad pizza,vin framför "Let´s dance". OCH,min fot ska få vila-utan gips,hurra!!!

PS. "Doktorn" på bilden är ej samma doktor jag fick träffa i går kväll. DS

6 kommentarer:

Suzesan sa...

Ha en bra fredagskväll. Men tur det där ..jag tänkte det blir säkert operation. hoppas den läker rätt och att det inte blir komplikationer. Men du fick väl ett bra stödförband.
Ha en bra fredagskväll. Jag ska ha hamburgare jag. ..och Let's dance..
Kram
Susanne

Strandhs Mia sa...

Vilken tur !
Ha en mysig kväll... kram !

imse sa...

Det är väl typiskt oss sjuksköterskor, t.o.m. våra egna frakturer läker vi ihop på egen hand.

Ha en lugn helg nu!
Kram

Anonym sa...

Sitter och njuter av Morgan Alling! Å så blir jag glad av Kittys färgglada hår och Magnus S. muskler:-)


Bra att du kryar på foten!!!

CharmKatti sa...

Vaddå?
Nu förstår jag inte riktigt.
Ser inte alla läkare ut som han, eller som george Clooney?
Det trodde jag....

Katinka sa...

Men det var ju en himla tur att du slapp operera i alla fall. Tråkigt dock med resan. Ha nu en härlig helg!