lördag 18 oktober 2008

Tonårsminnen del 2

Minns dem mycket väl,ELO!

Det var i Jonas blogg som jag uppdaterade mitt minne! Och vips är jag tillbaka i Hofors,sittandes i en gammal amazon åkandes raggarrundan i Hofors!




Eller när jag dansade till denna på minidiscot i IOGT (!)huset....


..eller när jag i mitt lilla tonårsrum med heltäckande matta diggade loss till den lilla kassettbandspelarens "Live and let die" (det var inte bara ABBA!) Långt före CD,Ipods och Mp3 och allt vad det heter....

2 kommentarer:

Storarvid sa...

Tack för din kommentar, haha "idol" jaa inte dåligt man tackar för kommentaren...(smiley)
Jag blev så nostalgisk när jag var inne på din blogg och läste "Tonårs minnen" och sedan hamnade på min blogg. Jag skulle ändå ut och hälsa på min gamla mamma. Hon är en krutgumma som bor på gården själv 90 år gammal. Sköter fortfarande utarrenderingen av vår betes och åker mark o skogen. Hon undrade vad jag skulle ut i det gamla magasinet o göra med kameran, när jag förklarade svarade hon "jaaa du är ju som du är du". Föga förtroende ingivande, men ganska kul. Konstigt inför sin Mamma är man tydligen ALLTID minstingen, lillpojken trots mina 45 år. Till och med HON kan berätta saker om när vi spelade som JAG glömt. Stackars mamma o pappa, vad de fick skjuta till pengar o köra på utrustning trots att de inte hade tid. Dom ställde verkligen upp.
Hela sanningen är att jag faktiskt har kontakt med an av da gamla medlemmarna. Det visade sig att vi bott bara 500 meter från varandra i nästan 10 år utan att springa på varandra.

Pseudonaja sa...

Det där är det bästa Bond-ledmotivet någonsin.

Kul att du länkar till mig. Jag ska genast länka tillbaka.