tisdag 28 oktober 2008

Södermalm

Idag har jag varit med mina höstlovslediga killar i stan,närmare bestämt södermalm! Och träffat svägerskan som är här på besök från USA. Vi åt lunch tillsammans på Restaurang "Blå Dörren" som serverade god husmanskost. Killarna åt raggmunk med fläsk, jag och svägerskan blev mycket nöjda med laxfilen och potatispurén. Sen blev det en promenad över till Norstedts bokförlag på Riddarholmen och besök hos svågern! En trevlig tisdag,trots regn....snart väntar ett inbokat pass på F&S. Ser fram emot att få vila ikväll. I morrn ska jag jobba igen.......
Utsikt från Katarinahissen. Patricia båten,och Gröna Lund långt därborta. Mobilkameran tar ju skapliga bilder,eller hur?

Slussen . Utsikt från Katarinahissen.


Mera Slussen



3 kommentarer:

imse sa...

Ja, fina bilder. Att gå omkring på Söder är jättemysigt. Åker dit lite då och då.

Svar: Jag använder ett preparat som heter Litozin, det har i alla fall lite effekt. Har provat Glocosamin, men kände ingen skillnad med det. Enl. läkaren fungerar det bäst om bara enstaka leder är drabbade. Sen äter jag ingefära, har blivit bättre sen jag började med det.

Kram

Strandhs Mia sa...

Fina bilder, mitten slussenbilden från Katarinahissen var extra fin.
Visst är det mysigt med en dag på stan ibland.
Vila dig och ha det gott...Kram !

Storarvid sa...

Just den bilden på slussen och Utsikten från Katarinahissen är väl nästan en klassisk bild. Vill minnas att jag sett den till och med i någon film.
Fina bilder man kan inte tro att det är mobilkamera.